Аква Вива конкурс- освојено треће место

Аква Вива и Министарство просвете, науке и технолошког развоја покренули су програм и отворили конкурс за све школе на територији читаве Србије „Покренимо нашу децу“ којим се уводи додатна свакодневна физичка активност за ученике од 1. до 4. разреда у свих 1206 основних школа у Србији.На конкурсу учитељи, треба да покажу како са ђацима раде све Моделе вежбања које је осмислио тим стручњака. Период који ће бити обухваћен посматрањем је од 30.10. до 22.12.2017. Одељења која правилно и редовно примењују вежбе очекују вредне и незаборавне награде.

Ученици другог разреда ОШ “Вељко Влаховић”, радо су прихватили да учествују на конкурсу Покренимо нашу децу,  све из разлога, што је вежбање од самог почетка школовања њихова свакодневница, а сада већ рутина у којој уживају, за коју знају колико је важна у њиховом одрастању. С обзиром да вежбамо сваки дан, јако нам је било тешко да одлучимо које вежбе да усликамо и покажемо, а које ће показати наш труд, увежбаност, жељу и вољу.  Од када смо се пријавили за конкурс, свакодневне припреме су на снази, дешавало се да неке снимке и понављамо, а оно што је у свему било најзанимљивије је заједничко бирање фотографија и снимака.

На конкурсу, ученици другог разреда и учитељица Ђурђица освојили су треће место. Као награду добили су покол пакет реквизита за физико и једнодневну екскурзију на Дивчибаре.