Пехар УЕФА Лиге Шампиона

 

Ученици наше школе, љубитељи фудбала, имали су прилику да виде оригинални пехар који је био у нашем граду у четвртак 29. септембра 2016. год.

У оквиру Туре трофеја УЕФА Лиге шампиона, оригинални трофеј најпрестижнијег европског клупског фудбалског такмичења, био је изложен у Новом Саду на Тргу слободе као и пратеће промотивно возило- специјално дизајнирани камион на чијем балкону је био изложен трофеј. 

.Школски Тим је посетио мултимедијалну изложбу где су уживо могли да виде сувенире са најважнијих утакмица, да тестирају своје фудбалско знање и освоје бројне поклоне . Најуспешнији такмичар био је Един Елези са највише освојених поена. Након фотографисања са трофејом,Тим је позван да посети штанд Градског Фудбалског Савеза Града Новог Сада на овогодишњем ЛОРИСТ-у и одигра Фер Плеј меч у мешовитој конкуренцији. 
У петак 30. септембра 2016. год. организована је посета Сајму спорта где је и одигран фудбалски меч у ферплеј духу. ФК Војводина је изненадио све такмичаре навијачким мајицама а добијено је и обећање да ће стићи и лопта.

Била је то права спортска оаза где су ученици испробали више спортских активности: стони тенис, шах, фитнес, пикадо, тренажере за вожњу бициклова и веслање ... Организован је мини Пикадо турнир у којем је најуспешнији био ученик осмог разреда Немања Чајић. Најбржи веслач био је такође осмак Един Елези, а веслачки клуб Данубијус је одлучио да посети ускоро школу и донесе тренажере.

Остале слике се могу видети у Ђачком кутку.