Потрага за благом

Шесточлана eкипа наше школе  учествовала је у уторак 18.10.2022. године у ,,Потрази за благом’’ коју је организовала ПОШ,,Тврђава’’ из Петроварадина поводом прославе Дана школе.

Потрага је започета испред школе, а решавањем задатака откривала се путања која је водила до циља, који се налази у школи. У овој трци ученици су користили своја знања и вештине да што брже дођу до блага. За решавање задатака било је потребно основно знање из математике, хемије, музичке културе, али и поседовање вештина из кошарке и спеед бадминтона. Била је дозвољена употреба Интернета. Контролне тачке биле су распоређене на Петроварадинској тврђави и у центру града око Дунава. Екипа се кретала заједно и на свакој контролној тачки морали су бити присутни сви чланови екипе пре решавања следећег задатка. Наставница задужена за екипу пратила јесвоју екипу током читаве игре и водила рачуна о поштовању правила.

У конкуренцији од 10 екипа наша екипа освојила је 6. местo . Екипу су чинили ученици VII- VIII разреда: Невена Младеновић, Смиља Миливојев, Анђелина Фератовић, Дајана Лимани, Давид Николић и Алек Ајрановић, а у пратњи наставнице физичког и здравственог  васпитања, Даниеле Игњатић.

Scroll to Top