Трибина у Месној заједници

Позив на трибину био је отвореног типа, лепљењем плаката на огласној табли школе и на улазним вратима Месне заједнице Шангај, оглашавањем на фб страници школе и на званичној интернет страници школе, слањем позивница путем вибер група.

Трибини су присуствовали родитељи, заинтересовани мештани насеља Шангај, представници предшколске установе „Радосно детињство“ – предшколска јединица „Дуга“ из Шангаја, представници Месне заједнице Шангај, запослени ОШ „Вељко Влаховић“.

У уводном делу дате су основне информације о самој школи, која је мисија, визија и мото школе.

Након тога присутни су упознати са школским Ерасмус + пројектом „Школа без граница“ и основним циљевима и задацима пројекта.

После тога прешло се на факторе који утичу на процес учења са посебним нагласком на фактор дисциплине и мотивације. Излагање реализатора је пратила презентација која је  присутне заинтересовала и држала им пажњу на високом нивоу. Трибина је имала интерактивни карактер. На одређеним деловима присутни су имали конкретне задатке и питања. Присутни су се активно укључивали, дискутовали, постављали питања, давали предлоге, износили своје мишљење. 

На крају трибине присутни су похвалили иницијативу школе и пожелели да се овакав вид окупљања понови.

Scroll to Top